Adauga Google Translation Bar la browserul preferat

Daca obisnuiesti sa navighezi mult pe internet, cu siguranta de multe ori nimeresti anumite pagini scrise in alte limbi decat cea (sau cele) pe care o (le) cunosti/intelegi. O solutie la indemana pentru astfel de situatii este, fara indoiala, deja veteranul Google Translate, insa de cele mai multe ori traducerea nu este facuta cu acuratete, mai ales cand paginile pe care doresti sa le traduci sunt generate dinamic de scripturi Java.

Google Translation Bar este aplicatie pentru browsere (bookmarklet) care traduce in timp real paginile “problema” in orice limba doresti (de preferat sa o si intelegi :P). Pentru a adauga Google Translation Bar la Internet Browserul pe care il folosesti, da click pe urmatorul link (Google System Blog) si apoi foloseste drag&drop pentru a integra bookmarklet-ul in bookmark toolbar.

Google Translation Bar link.

translate_bookmarklet

Apoi, cand veti avea nevoie sa traduceti o pagina scrisa intr-o limba straina, dati click pe bookmarklet, iar in partea de sus a paginii va aparea Google Translation Bar pentru a va da o mana de ajutor.

translated_page

Traducere placuta! :P

Adauga Google Translation Bar la browserul preferat

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.