Windows Mobile 7 planificat pentru 2010

Recent, la summit-ul tehnologic “Connect” care a avut loc la Londra, seful diviziei Mobile al Microsoft UK, Phil Moore a declarat ca Windows 7 Mobile va fi lansat in a doua jumatatea a lui 2010:

It has been put back until late next year but it is definitely coming. You’re going to see a lot more on Windows Mobile 7. Giving the enterprise users and consumers what they want will be part of Windows Mobile 7. You’ll get flexibility on a much easier touch UI.

win_mob7(1) win_mob7(2)

Elementul cheie al  Windows Mobile 7 va fi, conform celor declarate de Microsoft in urma cu cateva luni, posibilitatea unei accesari rapide a retelelor sociale. Diferentele vor fi majore, atat in cazul interfetei (optimizarea pentru sistemul multi-touch) cat si in cel al modului de folosire a functiilor sistemului de catre utilizator (noul Mobile OS va avea implementat un tip “de simturi” mai putin mediatizate, si anume motion gestures).

Potrivit celor spuse de Moore, Windows Mobile 7 va fi incercarea Microsoftului de a devansa iPhone-ul, cu toate ca la lansarea acestuia, Steve Ballmer – Microsoft CEO – a declarat razand ca iPhone-ul este “cel mai scump telefon din lume”.

It’s true, Apple caught us all napping. It launched something that was very iconic, new and unseen with a very good user interface.

Ramane de vazut care vor fi performantele Windows Mobile 7 avand in vedere ca pana la lansarea acestuia mai avem de asteptat o perioada destul de lunga iar Microsoft refuza sa dea detalii despre acest proiect. Insa a fost confirmat faptul ca o prezentare Windows Mobile 7 va avea loc la urmatoarea Conferinta MIX, ce va avea loc in martie 2010.

Windows Mobile 7 planificat pentru 2010

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment