Inteligență artificială pentru Google Ads / Merchant Center

Google a lansat recent noi instrumente bazate pe inteligentă artificială pentru a ajuta comercianții să își optimizeze strategiile de promovare în perioada sărbătorilor 2023 și să interacționeze mai bine cu posibilii cumpărători. Mai exact, este vorba despre câteva unelte bazate pe inteligență artificială pentru Google Ads.

Strategiile din campaniile Performance Max vor putea fi ghidate de inteligența artificială (AI).

Cei care au adoptat în stadii incipiente campaniile Performance Max, trecând de la campaniile standard Shopping, au raportat o creștere medie a valorii de conversie de 25%, la niveluri similare ale randamentului cheltuielilor publicitare.

Platforma Google Ads poate acum să optimizeze campaniile pentru clienți noi cu valoare ridicată. Astfel, companiile care utilizează Performance Max pot de acum să își concentreze cheltuielile pe cumpărătorii noi, valoroși, menținând aproape și clienții existenți.

Inteligență artificială pentru Google Ads / Merchant Center

O altă caracteristică nou introdusă pentru eficiența campaniilor publicitare în perioada sărbătorilor din 2023, este “Product Studio“.

Product Studio este o suită de instrumente gratuite, alimentate de inteligența artificială, care ajută comercianții sau agențiile care setează campaniile publicitare să economisească timp și resurse, în timp ce contribuie la îmbunătățirea și crearea de imagini de produse de înaltă calitate.

Cu aceste instrumente din Merchant Center Next, utilizatorii pot să genereze scene, să mărească rezoluția imaginilor și să editeze fundalurile. Noile imagini pot să atragă mai mulți clienți atunci când sunt distribuite pe canalele de marketing.

Video și imagini 3D introduse în Google Merchant Center

Google extinde accesul retailerilor la adăugarea de conținut 3D în rezultatele căutării, raportând că cumpărătorii interacționează cu imaginile 3D cu aproape 50% mai mult decât cu cele statice.

Inteligență artificială pentru Google Ads / Merchant Center
Inteligență artificială pentru Google Ads / Merchant Center

Retailerii pot acum să trimită resurse 3D ale produselor prin intermediul Google Merchant Center pentru a oferi mai multe listări gratuite interactive.

În plus, Google folosește imaginile de produse pentru a genera automat videoclipuri și clipuri YouTube Shorts pentru campanii.

În concluzie, dacă ai deja un magazin online pe care il promovezi prin Google Merchant, este bine să utilizezi cât mai curând noile instrumente de inteligență artificială pentru Google Ads.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Vei găsi scrise de mine, articole despre sistemele de operare Windows, Linux, macOS, dar și despre platforme web precum WordPress și WooCommerce

How to » Ads / Marketing » Inteligență artificială pentru Google Ads / Merchant Center

Leave a Comment

Best tutorials in your language:
EN - DE - DA - FR - ES - IT - PT - NL - NO - FI - SV - PL - HR - SL - CS - SK - TR - EL - LV - ET - LT - BG - UK - RU - HU - ID - VI - HI - JA - KO - TH - ZH-CN - ZH-TW - IW - AR