AIMP2 v2.50

AIMP v2.50 este ultima versiune a playerului, lansata saptamana trecuta. Folosesc playerul asta de ceva vreme drept inlocuitor pentru winamp, folosit mai mult din cauza mediatizarii/popularitatii aplicatiei decat a performantei. In opinia mea, Winamp fara DFX instalat, este cat se poate de penibil. AIMP2 este mult superior la capitolele calitate sunet (filtrare + egalizator impecabil) si interfata grafica (skin), insa eu am o problema stresanta cu el. Nu pot sa creez playlist folosind drag & drop (adica sa trag fisierele cu muzica in spatiul de playlist). :-?? Are cineva idee care ar putea fi cauza/rezolvarea? Pe Windows XP merge. Comentati va rog… este promotie :)

AIMP2

Daca nu folositi AIMP2, va spun ca programul odata testat va ramane instalat pe pc-urile dvs. Ofera suport cam pentru tot ce inseamna fisier in format audio (MP1, MP2, MP3, MPC, MP+, AAC, AC3, OGG, FLAC, APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX). Multiple optiuni de sortare, management playlist, conversie fisiere (sound files converter). Daca sunteti fan al unui post de radio online (Internet-Radio), AIMP2 va ofera posibilitatea sa ascultati si sa inregistrati emisiunile si muzica preferata, cu o calitate a sunetului impecabila (procesare sunet pe 32-biti “crystal clear sound”). Audio player-ul foloseste o multime de plugin-uri care ajuta la sporirea performantei si la extinderea optiunilor de redare, inregistrare, filtrare. AIMP2 are si trei plugin-uri “imprumutate” de la Winamp. Input, Gen si DSP.

dsp manager

Daca v-am facut curiosi si vreti sa testati acest music player, il puteti descarca de pe aimp.ru impreuna cu SkinEditor plus alte skinuri superbe deja creeate.

XCrystal_vertical skin

AIMP2 – XCrystall.

AIMP2 v2.50

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment