asa, nu va mai fi …

… de aici inainte . Asta cred ca mi-am mai spus-o de cateva ori dar niciodata cu atata convingere.

Un om care stie sa-ti vorbeasca, sa te asculte si sa te inteleaga este un om bun pentru tine . Este genul de om de care ai nevoie atunci cand cauti linistea. L-ai gasit … el te asculta, el te intelege si pe deasuprea mai este si amabil cand ai nevoie de el in diverse situatii.  El stie sa fie funny, te face sa zambesti si are destula cultura generala ca sa-si faca singur de mancare (oua ochiuri si cartofi pai). Daca mai este si singur (a se intelege , desperecheat :) ) , cu atat mai bine…. Cu putina cultura generala si din partea ta, ar fi suficient de vulnerabil pentru a face din el o caramida de temelie intr-o relatie si o unealta orgasmica. Bineinteles, inainte de a ajunge bot-in-bot exista un adevarat ritual . Nu este chiar asa simplu. Se fac discutii pe subiecte de interes comun , se barfeste , se cauta coincidente si preferinte comune , se glumeste…etc dulcegarii si roz. Tu incerci un rol de clovn pervers iar el de marioneta .  Vai ce cuplu perfect … dar parca dupa treapta de bot-in-bot , ar merge si un “te iubesc” . Irelevant din ce parte pleaca prima data cuvintele astea doua, reply-ul este dublu  : “Si eu te iubesc!”. Na … nu am cum sa fiu sentimental mai prejos decat tine si nici sa te ranesc spunandu-ti “eu inca nu pot sa spun asta. Eu doar tin la tine” sau… “mai incearca peste 2-3 luni” . Nu …  dialogul asta e standard . “- Te iubesc! – Si eu, te iubesc!” ; “- Mi-e dor de tine … – Si mie, mi-e dor de tine…” . Bineinteles, ca in spatele acestor cuvinte dracu stie ce sentimente si ganduri se ascund in momentul cand sunt rostite. Nu de alta , dar spre jena mea, am trait experienta unui dialog in care eram mai ceva decat robotul de la Romtelecom…:

– Mi-e dor de tine ..
– Si mie … de tine
– Te iubesc !
Si mie

Bine … e baiatul ok , chiar daca mai face cate o gafa de genul de mai sus. O fi fost ocupat cu job-ul in momentul ala si nu a mai realizat ce spune. Nu e o tragedie… Tragedia mare e alta. Baiatul de mai sus chiar daca mai greseste uneori, are momente in care este capabil sa te faca sa te simti in centrul atentiei. Te face sa te simti iubita si-ti da siguranta unei relatii fericite si stabile pe termen lung. Te ridica in al 9-lea cer si intr-o secunda te executa cu sange rece ca si cum tu nu ai fi existat nici o secunda pentru el. Cauta sa rupa orice legatura si se ascunde in spatele unor actiuni , de multe ori imaginare.
Poate ca nu a vrut sa raneasca pe nimeni si nu a avut intentie sa-si bata joc de sentimente , dar poate ca a adunat destul de multa otrava in trecut ,  sa-si prepare un venin de calitate in subconstient. Poate ca nu vrea sa dea vina pe experientele din trecut si poate ca vrea sa lase sperante ca se poate schimba din nou…asa cum a fost inainte de … trecut.. .
A fost .

…..

Postul nu este pentru tine, nici pentru tine, si nici macar pentru tine. .

 

Vad cum se aduna 7 semne-n luna
Se topesc in linguri ale vietii riduri parca
Parca-i un blestem, parc-aud un tren…
Imi tasnesc prin vene ale noptii semne…
Ma scufund mereu, si e tot mai greu
Cu-o fatza frumoasa, moartea sta la masa
Imi promite raiul si-mi arata paiul
Ma agat de viata, ea… ma scuipa-n fata

Se face praf… lumea
Se face praf… lumea
Lumea mea se face praf!
Te rog, ajuta-ma…
Te rog, ridica-ma…

Moartea alba vine… prafuri rele fine,
Valuri mari de ceata sufletul ingheata
Toti arunca pietre, fluturand otrepe
Ce lume talamba! Ce dreptate stramba!
Sunt prins intre vami
Ma agat de porti…. soarta iar ma trage la
sorti

Se face praf… lumea
Se face praf… lumea
Lumea mea se face praf!
Te rog, ajuta-ma…
Te rog, ridica-ma…

asa, nu va mai fi …

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.