WLW – Blog Server Error – Server Error -32700 –

Blog Server Error  – Server Error32700 Occured parse error. not well formed .

Eroare din ciclul “Elodia Microsoft” , numai ca asta nu dispare subit, ci din contra . Fara sa faca cineva vreo modificare la setarile din Windows Live Writer (WLW) , a aparut eroarea de mai sus .
Se pare ca problema nu este la WLW , ci la cateva fisiere din scriptul de WordPress care a suferit  modificari pe server.

Rezolvare pentru eroarea de WLW / WordPress: Blog Server Error  – Server Error -32700 Occured parse error. not well formed .

Se recopiaza pe FTP (replace) urmatoarele fisiere :

xmlrpc.php 
wp-admin/admin.php 
wp-admin/index.php 
wp-includes/wp-db.php 
wp-includes/pluggable.php 
wp-includes/gettext.php 
wp-includes/default-filters.php

Atentie! :  Fisierele rescrise sa fie din aceeasi versiune de WordPress cu cea instalata pe server.

Cam atat .

Download : Windows Live Writer ( Windows Live Writer is a desktop application that makes it easy to publish rich content to your blog. )

Download : WordPress ( A semantic personal publishing platform with a focus on aesthetics, web standards, and usability. )

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment