Windows Live Writer Beta 2

Dupa aproape un an de la lansarea versiunii beta 1, aplicatia desktop de blog publishing , Windows Live Writer , a ajuns la versiunea Beta 2 . Interfata grafica aduce ceva din aerul Windows Vista ;)

writer_screenshot 

Aplicatia este compatibila cu platformele : Windows Live Spaces, SharePoint, WordPress, Blogger, LiveJournal, TypePad, Moveable Type si Community Server si aduce in plus fata de versiunea beta 1 cateva optiuni noi :

– posibilitatea de adaugare a unei categorii noi direct din interfata 

– crearea de pagini noi ( optiune valabila numai pentru blogurile ce folosesc ca platforma WordPress sau Moveable Type ) ,

set publish date ( permite setare ora/data la care sa apara postul pe blog )

cam atat interesant in + la noua versiune .

Singura schimbare majora si care se face simtita  , e ceva in spiritul Microsoft . Odata deschisa aplicatia , un proces svchost.exe duce CPU la 100% . Am testat noua versiune si asta e al 4-lea post publicat prin Windows Live Writer Beta 2 . Ultimul. Uninstall … si revin la Beta 1 . :D  

Comentarii depsre produs , .

Download Windows Live Writer Beta 2

Windows Live Writer is a desktop application that makes it easy to publish rich content to your blog.

Windows Live Writer Beta 2

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment