Windows 11 ISO Leaked- Ce trebuie sa stii inainte de a instala noul sistem de operare

Au aparut online primele link-uri de download pentru imaginea ISO de instalare a Windows 11 (Windows 11 ISO (Build 21996.1)), iar foarte multi utilizatori s-au grabit sa-l descarce si sa-l instaleze.

Atat interfata Dark cat si Light a Windows 11 sunt redesenate si as putea spune ca unele elemente duc cu gandul spre macOS. Cel putin plasarea taskbar in partea centrala.

Windows 11 Notification Center si Start Menu

Windows 11 Notification Center

Windows 11 Context Menu – A se observa un dark refinisat si marginile rotunjite cu un radius discret.

Windows 11 Cintext Menu / Dark

Windows Explorer in Windows 11 – un test in care taskbar a redevenit standard, asa cum suntem obisnuiti din editiile anterioare de Windows.

Windows 11 Classic Taskbar

Nu este o idee tocmai buna sa instalati Windows 11 in momentul de fata, daca doriti sa-l aveti ca unic sistem de operare pe laptop-urile sau PC-urile dvs. dintr-o sumedenie de motive.

In primul rand, aceasta versiune de Windows 11 este una “leaked“. Mai exact, imaginea .iso de instalare s-a “scurs” pe surse neoficiale si nu stim exact in ce stadiu de dezvolatare este aceasta versiune. Nu stim nici ce modificari va aduce Microsoft in continuare.

Related: Windows 11 – Caracteristici si interfata UI

Microsoft Event 2021, este programat pe 24 iunie 2021. Eveniment in cadrul caruia Microsoft a promis ca va dezvalui numele si caracteristicile viitorului sistem de operare Windows. Nu stiu cum va influenta acesta acest Windows 11 Leaked evenimentul si ce masuri va lua Microsoft. Daca va lua.

Windows 11 care in prezent se gaseste la download in 21996.1.210529-1541.co_release_CLIENT_CONSUMER_x64FRE_en-us.iso pare a fi o versiune destul de interesanta, insa cum am spus mai sus si in articolul precedent, cu siguranta Microsoft va mai avea mult de munca, iar versiunea Windows 11 Release va arata cu totul altfel.

Daca aveti un singur PC sau laptop pe care il folositi pentru munca sau pentru scoala, nu instalati Windows 11 decat cel mult intr-un VirtualBox. Versiunea prezenta este destul de instabila, are numeroase probleme de compatibilitate cu hardware pentru care momentan nu exista drivere disponibile, iar la partea de securitate cu siguranta sunt multe vulnerabilitati.

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

1 thought on “Windows 11 ISO Leaked- Ce trebuie sa stii inainte de a instala noul sistem de operare”

Leave a Comment