Cum vezi aplicatiile care au folosit multe resurse CPU pe Windows 11

Noile actualizari ale Windows 11 il aduc la performante tot mai bune si un management mai usor al resurselor hardware si de sistem. Noul sistem de search PID, publisher, user sau proces si App History din Task Manager, te ajuta sa vezi aplicatiile care au folosit multe resurse CPU si banda de internet.

In App History poti sa vezi un top al aplicatiilor care au facut cel mai mult upload, download sau aplicatii care au utilizat cel mai mare numar de MB pe conexiunile de internet mobile.

Cum vezi aplicatiile care au folosit multe resurse CPU pe Windows 11

Este vorba despre un istoric al utilizarii resurselor CPU si internet de catre aplicatiile si procesele care au rulat atat lansate de utilizator cat si in background. Acest istoric este in Task ManagerApp History.

1. Click dreapta pe bara de activitati (Taskbar), apoi click pe Task Manager.

2. In partea stanga, click pe App History.

By deafult aici sunt aratate aplicatiile care sunt instalate din App Store si procesele aplicatiilor care vin odata Windows 11, insa din setarile Task Manager poti aplege sa se tina un istoric al tuturor proceselor.
Pentru un istoric al tuturor aplicatiilor care au rulat pe Windows 11, click pe Settings in partea stanga jos.

App History in Windows 11.
App History in Windows 11.

3. In setarile Task Manager bifati Show history for all processes.

Show history processes
Show history processes

Dupa acest pas, va intoarceti in App History si o sa vedeti lista cu toate procesele care au rulat si ruleaza pe Windows.

Ca sa vezi statistica pentru “download” sau “upload”, click dreapta pe coloana si bifeaza optiunile.

vezi aplicatiile care au folosit multe resurse CPU
Applications that used a lot of CPU resources

In acest fel vezi procesele si aplicatiile care au folosit cele mai multe resurse CPU si internet pe Windows 11.

How to » Windows How-To » Cum vezi aplicatiile care au folosit multe resurse CPU pe Windows 11

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment