Vezi ce programe / aplicatii sunt lansate automat la pornirea PC-ului (Manage Windows 7 Startup Program List – WhatInStartup)

Multe programe pe care le instalam pe , isi pun / aplicatii in () pentru a fi lansate automat la fiecare pornire a calculatorului.
Cu cat numarul aplicatiilor din Windows Startup este mai mare, cu atat sistemul nostru de operare va fi ingreunat. Sistemul va avea performante mai slabe atat la pornire cat si in timpul lucrului. De aceea este foarte recomandat ca procesele inutile din Windows Startup sa fie eliminate ( in ).

WhatInStartup este o (nu necesita instalare) care ne ajuta sa identificam si sa administram procesele din Windows 7 Startup.

Windows7 Startup List

Pentru fiecare proces prezent in Windows Startup, aplicatia WhatInStartup ne ajuta sa aflam informatii detaliate. Locatia din care ruleaza aplicatia, informatii despre aplicatie (developer-ul sau compania producatoare, registrii aplicatiei – , data la care a fost creata, tipul..) si proprietati.

right click

Cu ajutorul optiunii “Permanent Disabling” din WhatInStartup putem opri lansarea automata a unei aplicatii sau a unui software odata cu pornirea calaculatorului. In plus, WhatInStartup ne ajuta sa identificam procesele puse in Windows Startup de diversi sau aplicatii .

Download WhatInStartup (Manage Windows 7 Startup Program List)

Aplicatia a fost testata pe Windows 7 Ultimate x64 (64-bit).

Vezi ce programe / aplicatii sunt lansate automat la pornirea PC-ului. Sterge programele inutile din Windows Startup.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

How to » Downloads » Vezi ce programe / aplicatii sunt lansate automat la pornirea PC-ului (Manage Windows 7 Startup Program List – WhatInStartup)
Leave a Comment