Remove TEXTSRV Virus, Malware, Spyware

TEXTSRV este un virus relativ nou care de cateva saptamani a inceput sa afecteze un numar foarte mare de calculatoare, dand batai de cap utilizatorilor. Virusul vine exclusiv din prin intermediul mai multor site-uri (in special de jocuri flash) care au fost afectate de acest .  TEXTSRV se manifesta prin deschiderea de ferestre pop-up la deschiderea -ului sau , ducand la scaderea performantelor sistemului de operare.

Sterge virusul / mallware-ul textsrv din calculator.

Din cate se pare, acest malware afecteaza in cele mai multe cazuri extensiile flash ale browser-elor Chrome si Firefox (Shockwave Flash (Flash Player)), iar dezinstalarea browser-ului sau dezactivarea extensiilor nu reprezinta o solutie completa. Fiind un malware nou, multe programe l-au scapat in calculatoarele utilizatorilor, iar pentru a-l elimina cea mai buna solutie este Malwarebytes Anti-Malware.
Ca procedura recomandata este dezinstalarea browser-ului afectat, impreuna cu toate extensiile si add-on-urile, apoi instalarea Malwarebytes Anti-Malware si scanarea completa a calculatorului.

Download Malwarebytes Anti-Malware download link

Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes Anti-Malware este o aplicatia shareware (in versiunea full costa ~ 25$) care protejeaza calculatoarele impotriva virusilor, worms, trojans, rootkits, dialers, spyware si malware. In versiunea free aplicatia poate fi folosita fara probleme, randamentul fiind destul de satisfacator.
Pana in acest moment, Malwarebytes Anti-Malware reprezinta o solutie mai buna decat Kaspersky si impotriva virusului TEXTSRV. Dupa ce va scanati calculatorul cu Malwarebytes si scapati de acest malware, puteti dezinstala -ul si va puteti reinstala browser-ele. Este bine totusi sa pastrati Malwarebytes Anti-Malware la indemana pentru ca nu se stie niciodata :)

How to » AntiVirus & Security » Remove TEXTSRV Virus, Malware, Spyware

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment