Spotify si Phone Link in Windows 11 Widgets

Microsoft a adaugat Spotify si Phone Link in Windows 11 Widgets. Noi widget-uri cerute insistent de utilizatori si de care compania a spus ca va tine cont in viitoarele actualizari ale Windows 11. Microsoft s-a tinut de cuvant.

Incepand cam cu Windows 10, Microsoft a inceput sa faca eforturi de a oferi utilizatorilor un sistem de operare mai fiabil si cu o interfata UI mai atragatoare si intuitiva. In Windows 11 roadele efortului Microsoft se vad de la o versiune la alta.

In cea mai recenta versiune Windows 11 Insider Preview Build 25290 disponibila pentru PC-urile inrolate in Dev Channel, au fost aduse cateva noutati cerute de utilizatori in Windows 11 Widgets.

Ambele widget-uri au o interfata foarte prietenoasa, oferind informatii si comenzi rapide catre cele mai utile optiuni.

Spotify si Phone Link in Windows 11 Widgets
Windows 11 Widgets

Noile widget-uri sunt disponibile in Microsoft Store, momentan numai pentru Dev Channel, urmand sa poata fi instalate de toti utilizatorii odata cu lansarea viitoarei versiuni de Windows 11 pentru publicul larg.

Cel mai important widget este cu siguranta Phone Link. O aplicatie Windows 11 ce ar trebui sa fie folosita de toti utilizatorii.

Phone Link este un utilitar care permite utilizatorilor sa conecteze telefonul la computer pentru a transfera date intre dispozitive. Este foarte util atunci cand doriti sa transferati fotografii, muzica sau alte fisiere de la telefon la computer sau invers. Tot prin Phone Link primiti notificarile de pe smartphone pe PC.

Preview Build 25290 a adus si o mica redesenare a Task Manager.

Task Manager UI Update in Windows 11
Task Manager UI Update in Windows 11

Noul UI al Task Manager are linii mai rafinate, iar bara de search pozitionata pe mijlocul barei superioare, il face mult mai usor de utilizat si intuitiv.

How to » Windows 11 » Spotify si Phone Link in Windows 11 Widgets

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment