Mixer de volum audio in “Quick Settings” pe Windows 11

Microsoft a lansat recent o noua actualizare, Windows 11 Insider Preview 25357.1. Aceasta versiune este disponibila pentru toti utilizatorii Canary Channel, si aduce cateva modificari interesante fata de versiunea precedenta. Mixer de volum audio in “Quick Settings” si un nou widget pentru aplicatia Facebook.

As incepe cu noul volum mixer prezent in setarile rapide (Quick Settings). Acesta permite o personalizare rapida a sunetului Windows si al aplicatiilor deschise de utilizator. A fost adaugata si o noua comanda rapida (keyboard shortcut: WIN + CTRL + V) pentru a ajunge direct la mixerul de volum audio, pentru un control mai rapid al sunetului.

Pana la aceasta actualizare, mixerul de volum pentru aplicatii nu era disponibil decat prin intermediul setarilor avansate de personalizare sunet ale Windows 11. “System” → “Sound” → “Volume Mixer“.

Volume Mixer in Windows 11
Volume Mixer in Windows 11

Windows 11 : Noul mixer de volum audio in “Quick Settings”

Dupa actualizarea la Windows 11 Insider Preview 25357.1, mixerul de volum este disponibil prin intermediul systray – setari rapide.

Noul mixer de volum audio in "Quick Settings"
Noul mixer de volum audio in Windows 11

Widget pentru aplicatia Facebook

Noua actualizare Windows 11 aduce si un nou widget pentru aplicatia Facebook. Utilizatorii pot descarca aplicatia Facebook din Microsoft Store. Dupa instalare, tot ce trebuie sa faci, este sa deschizi panoul de widget-uri si sa navighezi catre selectorul de widget-uri facand clic pe butonul “+” din coltul din dreapta sus al panoului pentru a-ti fixa widget-ul.

Facebook Widget in Windows 11
Facebook Widget in Windows 11

Aceasta caracteristica este momentan disponibila numai pentru versiunile Beta ale Windows 11, insa este foarte posibil ca in urmatoarea luna sa intre si pe versiunile finale / publice.

How to » Windows 11 » Mixer de volum audio in “Quick Settings” pe Windows 11

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment