Cum activezi actualizarile Canary Channel pentru Windows 11

In articolul precedent am aratat in linii mari caracteristicile fiecarui canal de primire actualizari beta in Windows Insider Program. In acest articol o sa vezi cum activezi actualizarile Canary Channel pentru Windows 11 si ce implica activarea acestui canal de actualizari.

Inainte sa vezi cum activezi actualizarile Canary Channel pentru Windows 11, trebuie sa stii ca acest program Windows Insider este decat numai utilizatorilor foarte tehnici si care nu folosesc calculatoarele decat pentru teste. Nu este recomandata inrolarea unui calculator de productie, business sau pe care il folosesti pentru scoala, in Canary Channel.

Prin acest canal al Windows Updates sunt aduse modificari importante de kernel si unele caracteristici si functionalitati noi. Unele dintre ideile si caracteristicile instalate prin Canary Channel nu se vor regasi niciodata pe o versiune finala de Windows 11 dedicata publicului larg.

Inainte sa poti primi actualizari de pe canalele Windows Insider Program, trebuie sa inregistrezi contul tau Microsoft asociat PC-ului, in acest program. Pentru a inrola contul Microsoft pentru Windows Insider Program, mergi pe pagina oficiala de inregistrare si urmeaza pasii de acolo. Nu dureaza mai mult de 2 minute.

Cum activezi actualizarile Canary Channel din Windows Insider Program pentru Windows 11

Ca sa primesti actualizarile de pe Canary Channel, mergi in: Settings → Windows Update → Windows Insider Program → Choose your Insider settings → Canary Channel.

Cum activezi actualizarile Canary Channel pe Windows 11
Canary Channel in Windows Insider Program

Dupa ce ai activat acest canal, mergi inapoi la Windows Update si verifica actualizari, pentru a instala cele mai recente modificari Canary Channel.

Retine ca dupa ce ai facut actualizari prin Canary Channel este foarte posibil sa nu mai poti reveni la Dev Channel. Cu atat mai putin la Beta Channel sau Release Preview.

Pasionat de tehnologie, scriu cu plăcere pe StealthSettings.com începând cu anul 2006. Am o bogată experiență în sistemele de operare: macOS, Windows și Linux, dar și în limbaje de programare și platforme de blogging (WordPress) și pentru magazine online (WooCommerce, Magento, PrestaShop).

How to » Windows How-To » Cum activezi actualizarile Canary Channel pentru Windows 11
Leave a Comment