This might take a few minutes. Fix Windows 11 Update

This might take a few minutes. nu ar fi de multe ori o problema daca Microsoft ar adauga si un timer estimativ, sa stii cam de cate minute are nevoie un Windows 11 update sa finalizeze acest proces. Asa cum face Apple cand se actualizeaza sistemul de operare macOS.

Asa cum ne-am obisnuit, sistemele de operare au nevoie de restart pentru a instala actualizarile mai consistente, in special cele care aduc modificari majore de kernel.

Multi utilizatori sunt derutati de timpul de asteptare pentru configurarea actualizarilor, cand apare ecranul albastru cu This might take a few minutes. Don’t turn off your PC.

This might take a few minutes. Don't turn off your PC.
Windows 11 Update

De cele mai multe ori, cel mai bun fix Windows 11 Update, este timpul.

Fix: This might take a few minutes. Don’t turn off your PC.

Prima rezolvare, asa cum am spus si mai sus, este… timpul. Da-i calculatorului tau mai mult timp pana la finalizarea procesului de instalare al actualizarilor Windows.

Timp si rabdare

In functie de volumul actualizarilor si de performantele hardware ale calculatorului, acest proces poate dura de la 3 – 5 minute si pana la mai mult de jumatate de ora. Daca acest screen ti se pare ca a ramas blocat, este posibil ca de fapt totul sa functioneze normal si sistemul de operare sa fie lansat dupa putin timp.

Rabdarea este de cele mai multe rezolvarea acestei probleme a Windows 11 updates.

Ctrl + Alt + Del

Apasate simultan, tastele: Control + Alt + Delete intrerup procesul curent in care comanda este executata. In scenariul in care sistemul nu a ramas blocat, trebuie sa apara ecranul de logare utilizator pe Windows (Login Screen).

Restart PC – Turn Off

Dupa o asteptare mai indelungata, daca ai ajuns ca concluzia ca PC a ramas blocat iar procesul Windows 11 update nu se mai finalizeaza, o iesire din acest ecran si rezolvarea problemei este “restartul la rece”.

Tine apasat cateva secunde butonul “power” si asteapta pana calculatorul sau laptopul este inchis de tot. Asteapta 3-4 secunde si reporneste. Cel mai probabil va intra intr-un proces scurt de revenire la starea dinaintea actualizarilor.

Reia procesul de actualizare.

How to » Windows How-To » This might take a few minutes. Fix Windows 11 Update

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment