Windows Live Writer

Windows Live Writer , este un soft free nou aparut ,momentan in versiune Beta, produs de Microsoft pentru a usura editarea si publicarea articolelor pe bloguri. Aflasem de el intamplator cu cateva zile in urma dar lenea nu prea a fost de acord sa-l instalez pana astazi :-)

Windows Live Writer (Beta) caracteristici:

  • Odata instalat si setat softul pentru adresa de blog dorita acesta importa de pe server style-ul si caracteristicile de layout ale temei folosite.
  • Editarea text se face WYSIWYG (font, headings, fonts, colors, background images, paragraph spacing, margins and block quotes)
  • Inserare simpla in post a imaginilor, customizare a acestora si upload pe server fara a nevoie de client FTP.
  • Map Publishing (nu folosesc asa ceva momentan)
  • Compatibilitate : Blogger, LiveJournal, TypePad, WordPress si altele de care probabil nu stiu eu.

Windows Live Writer

Privind pagina http://ideas.live.com/ vad ca au inceput sa scoata o serie de produse noi cei de la Microsoft si unele chiar interesante. Ramane de vazut cum o sa arate varinatele release la multe dintre produsele noi care momentan sunt stadiu beta.

Windows Live Writer

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.