Lectura suplimentara

In urma celor intamplate in ulimile zile (mirosul de naftalina, chatul, gandurile, prietenii, dorintele, cafelele,cupa etc), acum am incercat pentru un moment sa ma opresc si sa ma intreb daca totul e OK. Da! E OK pentru ca nu mai am nevoie de “Lectura suplimentara” primita zilnic pe e-mail. Prefer sa vad doar subiectul, sa inchid mail-ul si-mi dau seama ca ce simt eu e mai important si mai real decat ce e scris acolo. Nu mai ma intereseaza. Nu am nevoie de “Lectura suplimentara” ca sa inteleg anumite lucruri si sa traiesc. Am crezut acum cateva zile ca totul se va schimba in bine si ma simteam vinovat de ce am facut. Nu am facut nimic rau. Iubesc culori, vise, dorinte, trupuri, obiecte, obiceiuri.

Ciudat e ca acum adorm eu si ma trezesc intr-un sunet de tastatura. Si stii ce e ciudat? Ca ma simt bine. Astazi m-am trezit in shoapte de culori. Vorbeau incet la capul patului ca nu cumva sa-mi deranjeze visele. Una albastra era in mintea mea si stia tot. Absolut tot. Galbenul si Negru inca mai au multe de aflat sa ma inteleaga.
– “Tu ai castigat teren”
– O sa-l exploatez la momentul potrivit.

O seara placuta!
Thanks A. !

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Gandul Prea Indraznet

Leave a Comment