avp.exe (Kaspersky Lab)

avp.exe, este procesul care uneori va da batai de cap, din cauza resurselor uriase de RAM si CPU consumate. Intr-un fel este si normal ca uneori acest proces sa sara peste limite. avp.exe este un proces intalnit pe toate PC-urile care instalat Kaspersky Anti-Virus sau Kaspersky Internet Security. Prin procesul executabilului AVP.exe, software-ul anti-virus lanseaza practic toate modulele de protectie. Protectie impotriva spyware, e-mail spam, trojani, virusilor, malware si a altor pericole venite din internet sau de pe device-uri externe. . .

Erorile AVP.exe si consumul excesiv de resurse  pot sa apara din cauza unui numar foarte mare de fisiere aduse intr-un timp foarte scurt in vizorul Anti-Virus-ului, setarea “High” a nivelului de securitate pentru module, sau… cererea de scanare a arhivelor si pachetelor de instalare.

Kaspersky Scan Optimization

Daca aveti bifate toate casutele de sub “Scan of compound files“, sunt foarte mari sansele ca AVP.EXE sa va consume resurse de sistem (CPU & RAM) imense in timpul instalarii unor programe sau in timpul accesarii unui folder care contine multe arhive.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

How to » Task Manager » avp.exe (Kaspersky Lab)
Leave a Comment