BlackBerry Yahoo! Messenger – Service not enabled for this handheld

O mare parte a posesorilor de smartphone-uri BlackBerry, care si-au instalat Yahoo! Messenger (versiunea dedicata device-urilor RIM), se plang de probleme la logare.
Ce mai frecventa eroare este  : Service not enabled for this handhand.

Service not enabled for this handhand

Aceasta eroare apare idiferent daca ID-ul si parola de Yahoo! Messenger sunt sau nu corecte. “Service not enabled for this handheld” este o eroare permanenta care apare atunci cand BIS-ul nu este activat. BIS – BlackBerry Internet Service este serviciul de Internet oferit de RIM () pentru toti posesorii de device-uri, prin intermediul operatorului dvs. de telefonie mobila. Activarea acestui serviciu pentru inregistrarea handheld-ului in reteaua wireless (BlackBerry Wireless Network), presupune niste costuri suplimentare. Un abonament BlackBerry incheiat cu operatorul dvs. de telefonie mobila.

BlackBerry Internet Service

Daca aveti un abonament de Internet Mobile care sa va permita navigarea pe web, conectarea pe chat-uri, expedierea si primirea de e-mail-uri, nu este suficient pentru a va putea conecta pe BlackBerry Yahoo! Messenger.

Sfatul nostru este sa cautati aplicatii de chat alternative, compatibile pe smartphone-urile BlackBerry. O solutie ar fi , dar in curand o sa publicam minim 5 solutii / aplicatii gratuite care sa va permita conectarea pe cele mai populare retele de IM.
.

How to » BlackBerry » BlackBerry Yahoo! Messenger – Service not enabled for this handheld

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment