Ce inseamna 00thotkey.exe

Informatii generale:

Autor Toshiba Corp.
System process Da
Uses network Nu
Background Da
Hardware related Da

00thotkey.exe (Toshiba Keyboard Helper) este un proces/executabil instalat pe computerele marca Toshiba. Acesta interactioneaza cu anumite componente hardware (tastaturi) si ofera suport suplimentar pentru acestea. In plus creeaza si posibilitatea de acces la setarile tastaturilor si a tastelor speciale (hotkeys).

00thotkey.exe nu este un process vital pentru computerul dvs., insa nu este recomandata dezactivarea sau mai ales stergerea acestuia, deoarece ar putea cauza erori. De asemenea, este recomandata verificarea locatiei acestui proces pentru a va asigura ca nu este troian sau spyware, acestia obisnuind sa se ascunda in locatii diferite sub nume similare cu cele ale proceselor de sistem.

In cazul in care intampinati erori legate sau cauzate de acest proces, va recomandam sa realizati o scanare completa a sistemului.

Ce inseamna 00thotkey.exe

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment