Ce inseamna 00thotkey.exe

Informatii generale:

AutorToshiba Corp.
System processDa
Uses networkNu
BackgroundDa
Hardware relatedDa

00thotkey.exe (Toshiba Keyboard Helper) este un proces/executabil instalat pe computerele marca Toshiba. Acesta interactioneaza cu anumite componente hardware (tastaturi) si ofera suport suplimentar pentru acestea. In plus creeaza si posibilitatea de acces la setarile tastaturilor si a tastelor speciale (hotkeys).

00thotkey.exe nu este un process vital pentru computerul dvs., insa nu este recomandata dezactivarea sau mai ales stergerea acestuia, deoarece ar putea cauza erori. De asemenea, este recomandata verificarea locatiei acestui proces pentru a va asigura ca nu este troian sau spyware, acestia obisnuind sa se ascunda in locatii diferite sub nume similare cu cele ale proceselor de sistem.

In cazul in care intampinati erori legate sau cauzate de acest proces, va recomandam sa realizati o scanare completa a sistemului.

How to » Task Manager » Ce inseamna 00thotkey.exe

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment