Ce vad Googlebot si alte web crawlere cand acceseaza un website?

Va intrebati ce vede un web crawler atunci cand acceseaza pagini web din site-ul dumneavoastra?  Exista un tool online care va ajuta sa vedeti pagini web, din prisma celor mai cunoscuti crawleri de SE (Googlebot, Alexa, AskJeeves, Google-Adsense, MSN, Yahoo-Slurp, etc.)
Este util in special de cei care creeaza web site-uri. Pot intelege cum trebuie sa optimizeze CMS (Content Management System),  pentru a furniza cat mai multe informatii relevante botilor de SE.

smart-it-consulting.com – View a Web Page as ‘Googlebot’

Cu acest tool o sa vedeti in paginile web si scripturile JS (Java Script). Trebuie sa stiti ca web crawlerii nu executa aceste scripturi si le ignora, de aceea nu este recomandat pentru nimeni, sa foloseasca pe un website link-urile in JS.

Mai multe detali, gasiti la adresa: smart-it-consulting.com .

P.S. Btw, de posturile anterioare, cu exploitul de WP. Selectati crawler “Googlebot-2.1” si scrieti un URL al site-ului dvs. In pagina care se va deschide, o sa vedeti in partea de jos sursa paginii web  si o puteti verifica, daca este virusata sau nu.

Exemplu:

URL: http://blog.dotcommerce.ro/….-premiilor-e-commerce-2006/

1

Actiunea virusului in sursa paginii web. Chenarul rosu.

2

P.S.2. itex.ro, aveti blogul virusat. “…serviciilor de recrutare si consultanta HR in domeniul IT&C…” Da, da! Aveti nevoie! :))

Ce vad Googlebot si alte web crawlere cand acceseaza un website?

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment