Online Banner Maker

Daca aveti nevoie sa creati rapid un banner pentru site-ul sau blogul dvs. si nu aveti la indemana un editor de grafica, Banner Maker (by Banner Fans) este o alegere buna. O unealta online gratuita cu ajutorul careia puteti sa va creati un banner dupa bunul plac. Puteti sa stabiliti dimensiunile banner-ului, formatul extensie (.gif, .jpg sau .png), fontul, culorile de background (gradient prezent), style-ul marginilor (border/frame), efecte & umbre plus multe alte elemente de design.

bannerfans  

Banner Fans are tool-ul de editare structurat pe cinci tab-uri sub care gasiti toate optiunile de care aveti nevoie. Puteti sa faceti upload la propria imagine de background sau sigla pentru a crea bannerul perfect.

bannerfans_1057516

E drept ca eu nu m-am chinuit prea mult ca sa-mi editez bannerul de mai sus si va asigur ca se putea mult mai bine de atat. Singurul “inconvenient” al acetui tool banner maker este afisarea unui watermark discret in coltul din dreapta-jos. bannerfans. Poate fi scos in 30 secunde cu mspaint :)

Online Banner Maker – bannerfans.com .

Online Banner Maker

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.