Recuperare date de pe CD / DVD deteriorate

Nu stiu cat de mult se mai foloseste CD-ul si/sau DVD-ul ca instrument de backup pentru documente, imagini, filme si alte date, dar un lucru este sigur. Fiecare din noi avem astfel de date salvate pe un CD sau un DVD. Odata cu trecerea timpului aceste suporturi de date se deterioreaza. Zgarieturi, sectoare busite, erori de citire din diferite cauze, fac aproape imposibila recuperarea datelor.

Roadkil’s Unstoppable Copier” poate copia date de pe discurile deteriorate si de pe cele care reporteaza erori de citire. Softul va incerca sa recupere datele de CD/DVD bucata cu bucata, astfel ca la final cele mai multe tipuri de fisiere se pot face utilizabile chiar daca unele parti din ele lipsesc. Acest program nu poate garanta copierea 100% a datelor, dar poate recupera si poate face utilizabile o buna parte din ele.

unstopcp1

Recovers files from disks with physical damage. Allows you to copy files from disks with problems such as bad sectors, scratches or that just give errors when reading data. The program will attempt to recover every readable piece of a file and put the pieces together. Using this method most types of files can be made useable even if some parts were not recoverable in the end.

Download : Roadkil’s Unstoppable Copier > download <

OS : Windows XP, Windows Vista, Windows NT, Windows 9x/Me, Windows 2000

Recuperare date de pe CD / DVD deteriorate

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment