Cum combinam / unim doua pagini de Facebook intr-una singura [Merge Facebook Pages]

Daca sunteti adiministratorul a doua pagini de Facebook (Facebook Pages) care au acelasi profil de interes (de exemplu doua pagini pe care se scriu aceleasi lucruri), atunci aveti posibilitatea sa le uniti / combinati intr-una singura. Optiunea “Merge Facebook Pages” este valabila numai pentru paginile de Facebook care reprezinta acelasi lucru si au nume similare.

Iata pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a verifica daca aveti in administrare pagini de Facebook eligibile pentru a fi unite:

1. Accesati URL-ul: facebook.com/pages/merge

2. Introduceti parola contului de Facebook si selectati din meniul dropdown paginile Facebook pe care doriti sa le uniti intr-una singura. Merge Duplicate Pages.

Merge Duplicated Facebook Pages

Merge Duplicate Facebook Pages

3. Daca paginile selectate pot fi combinate, o sa apara butonul de confirmare.

4. Alegeti pagina pe care doriti sa o mentineti (in care va fi inclusa  pagina care doriti sa dispara) Numarul de like-uri al celor doua pagini va fi acumulat.

In cazul in care cele doua pagini selectate de dumneavoastra nu pot fi combinate, o sa apara mesajul “Pages Cannot be Merged“. Asta inseamna ca cele doua pagini nu au acelasi nume si nu sunt eligibile pentru a fi unite intr-una singura. Totusi mai exista o cale de fuziona cele doua pagini. Contactati suportul Facebook, iar daca cererea dvs. va fi acceptata cele doua pagini vor putea fi unite.

Cum combinam / unim doua pagini de Facebook intr-una singura [Merge Facebook Pages]

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment