Cum poti sa afli cand mori si cand trebuie sa instalezi Windows XP 64-Bit [Master Tutorial]

Inainte sa va instalati Windows XP pe 64-bit, trebuie sa aveti in vedere cateva lucruri esentiale.

1. Sa aveti un CD sau un kit de instalare al Windows XP 64-biti si un calculator capabil sa suporte acest sistem de operare.

2. Trebuie sa stiti cand muriti. Nu de alta, dar o sa va trezeti in situatia de a instala Windows XP-ul fara sa va puteti folosi prea mult timp de el.
In acest caz, inainte de a va apuca de instalarea sistemului de operare verificati data si ora la care veti muri . Eventual sa va puneti si un memento pe telefon, ca sa nu depasiti data limita. Riscati sa ajungeti parlamentar sau presedinte in Romania.

Si acum ca tot nu ati inteles nimic, sa va explic in doua cuvinte cum sta treaba. este in reteaua de publicitate Google Adsense. O retea care tine sus si tare ca au reclamele targetate. (Asa o fi). Adica reclamele care apar in spatiile publicitare au stransa legatura cu interesul vizitatorului si cu subiectele dezbatute pe pagina site-ului.

In pagina “” a intrat o reclama … putin cam deplasata, iar ordinea de afisare in blocul de reclama a fost de coma.

deci

“Ziua mortii tale”, dupa care “Download Windows Xp 64 Bit“. :-))

Site-ul longevitycal.com, care sustine ca va poate afla cu aproximatie ziua cand o sa dati coltu`, este un sistem facut pentru naivii care nu au ce face cu banii. Va pune sa completati un test, la finalul caruia va spune ca rezultatul este ingrijorator.

tic-tac-tic-tac

Va pune sa trimiteti cateva SMS-uri cu suprataxa (aparent taxa este de 0.05 Euro dar totalul ajunge la 3 Euro) ca sa va trimita rezultatul (cred ca il trimite).

regulament pentru morti

Metodele de plată şi preţurile:
a) Paypal, 0,05 EUR , cu titlul “Consultaţii
b) printr-un SMS cu textul publicat de serviciu trimis la numărul 1263 , costul net este de 3,00 EUR , codul este valabil 48 de ore. Trebuie trimise 2 SMS-uri, poate fi trimis maximum 1 sms în decurs de 20 de minute.
5. Nu ne asumăm răspunderea pentru necunoaşterea acestui regulament, a preţurilor serviciilor şi a propriilor posibilităţi financiare. Utilizatorul nu are dreptul la returnarea costului codului de acces.

Daca aveti chef de astfel de teste, va oferim o varianta gratuita. The Death Clock – When Am I Going To Die?.

The Death Clock au fost ceva mai “generosi” cu mine. :)

rip

Tic – Tac …

15.10.1981 – 16.04.2063.

How to » Curiosity » Cum poti sa afli cand mori si cand trebuie sa instalezi Windows XP 64-Bit [Master Tutorial]

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent. Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment