15 August este utima zi in care veti mai putea downoada Windows 7 RC

Ce e drept, astfel de anunturi se fac de obicei cand mai raman cateva zile pana la data limita. Insa ne-am gandit ca mai sunt destui care nu au incercat inca Windows 7, si ca ar fi pacat sa nu o faca, mai ales ca au posibilitatea sa il testeze gratis aproximativ un an de zile. Pentru cei care au incercat si nu ne facem griji  (:P), suntem siguri ca au trecut deja pe (mai ales ca de la Windows 7 Beta va incepe sa se restarteze din 2 in 2 ore) si banuim ca deja au in plan achizitionarea unei licente Windows 7, cu toate ca deja circula foarte multe zvonuri cum ca pretul unei astfel de licente va fi destul de piperat (posibil ca Microsoftul sa incerce sa profite in urma succesului pe care l-au avut cu noul sistem de operare).

Asadar, daca esti inca pe XP, ia o pauza si testeaza Windows 7. Il poti downloada pana pe 15 august 2009 de pe site-ul Microsoftului. S-ar putea sa nu-ti placa, sau s-ar putea sa nu iti mai placa XP-ul dupa aia (este si asta un risc, mai ales daca achizitionarea unei licente Windows 7 nu intra in plan pe timp de criza :P). Daca esti inca pe Vista, noi te-am intreba mai intai: de ce? Apoi ti-am recomanda sa instalezi urgent Windows 7 sau cel putin sa faci rost de un XP.

* Pentru cei care nu stiti de unde puteti downloada Windows 7 RC, dati click aici.

How to » Downloads » 15 August este utima zi in care veti mai putea downoada Windows 7 RC

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment