Windows 7 Build 7106 – Download New Themes & Sounds

Desi nu este lansat oficial, Windows 7 Build 7106.winmain.090408-163, a poposit pentru teste pe unul din sistemele noastre. La prima vedere, inca din faza de instalare, am avut un mic soc. Installer-ul a pornit in limba rusa, iar dupa primul restart am privit niste heroglife @ chineza (traditional) in toata splendoarea lor.  Se pare ca aceasta versiune a fost lansata doar in varianta rusa-chineza,  dar dupa instalarea completa a sistemului aveti posibilitatea sa setati limba engleza (US).
La prima vedere, diferentele intre Windows 7 Build 7000 si Windows 7 Buils 7106, nu sunt foarte mari. De remarcat sunt temele vizuale (themes) si sunetele.

New Themes in Windows 7.

windows7-7106-build

New Sounds in Windows 7.

sound

Pe ultimul screenshot, se pot observa cateva butoane scrise in limba chineza. Aceasta problema poate fi rezolvata foarte usor din “Control Panel” -> “Region and Language” -> “Change display language”.
Pentru cei care aleg sa nu instaleze Windows 7 Build 7106, doar de dragul temelor si sunetelor noi, le pot descarca si copia in Windows 7 Build 7000.

Download Windows 7 Build 7106 visuals themes & sounds:

– download Windows 7 themes pack: > download link. Aceasta arhiva contine noile teme grafice din Windows 7 Build 7106 : aero.themes, architecture.theme, characters.theme, landscapes.theme, nature.theme, scenes.theme.

– download Windows 7 Sounds > download link.

Pentru a “instala” aceste teme si sunete, copiati continutul folderului “Themes” in “C:WindowsResourcesThemes”, iar Media (sounds) in “C:Windows”. (C: poate sa difere. In functie de partitia pe care aveti instalat Windows7).

How to » Downloads » Windows 7 Build 7106 – Download New Themes & Sounds

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment