Windows 7 Beta : Download for Free & Use for 30 days (or get product key)

Datorita cererii foarte mari (carora nu au putut sa-i faca fata), Microsoft au anuntat ca in curand vor da drumul din nou la download pentru Windows 7 Beta:

Thanks for your interest in the Windows 7 Beta. The volume has been phenomenal — we’re in the process of adding more servers to handle the demand. We’re sorry for the delay and we’ll re-post the Beta as soon as we can ensure a quality download experience.

Totusi, mai exista inca doua linkuri de download, puse la dispozitie tot de Microsoft, insa diferenta dintre aceste linkuri si cel de pe technet.microsoft.com este ca versiunea de pe primele doua expira la 30 de zile de la data instalarii, iar versiunea de pe cel din urma (probabil aceeasi) a venit la pachet cu un cod /product key (momentan disponibil doar pentru primele 2,5 milioane de useri inregistrati, vom vedea daca Microsoft se va razgandi si in privinta asta) care permite extinderea limitei de 30 de zile pana pe 1 august (sau pana la un nou upgrade al Windows-ului).

Pana va razbate lumina prin ceata lasata in jurul acestei lansari (pe care Microsoft se pare ca era prea putin pregatit sa o sustina, dupa toate erorile si scuzele afisate), sau pana cand isi vor da seama de cate servere mai este nevoie pentru a putea asigura un download “de calitate” pe site-ul de tech, putem testa (sau macar incerca sa testam) timp de 30 de zile Windows 7 folosind urmatoarele linkuri:

Win7-Beta1 versiunea 32biti

Win7-Beta1 versiunea 64biti

LA. Fara renumitul product key de la Microsoft, puteti extinde durata de viata a Windows 7 Beta Trial, de la 30 de zile la 120 de zile, folosind comanda slmgr –rearm.

LA2. Puteti obtine un product key pentru Windows 7 Beta daca urmati intocmai(!) pasii:

1. Mergeti la technet.microsoft.com si logati-va folosind userul si parola de la hotmail sau live.com (aveti optiunea de Sign In in coltul din dreapta-sus a paginii);

2. Copiati (nu dati click!!) unul din linkurile de mai jos (click-dreapta pe link->Copy link location), dati paste in address bar pe pagina de la technet.microsoft.com, apoi dati Enter. Va fi afisat codul care va permite sa inregistrati Windows 7 Beta(evaluation copy).

win7beta-key

Daca veti fi redirectionati, inseamna ca nu ati urmat pasii corect; daca va aparea o eroare, apasati Ctrl+F5 (pentru un refresh fortat) de cate ori trebuie pana cand va fi afisat codul.

Enjoy your evaluation copy of Windows 7 Beta! ;)

How to » Downloads » Windows 7 Beta : Download for Free & Use for 30 days (or get product key)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

1 thought on “Windows 7 Beta : Download for Free & Use for 30 days (or get product key)”

Leave a Comment