Windows 7 – Trial pentru 1 an!

In cazul in care nu va da roade pentru toti, spuneam la sfarsitul ca exista posibilitatea sa extinzi limita de “viata” a trial-ului Windows 7 (Beta), de la 30 de zile la 120 de zile, folosind comanda slmgr –rearm. Insa inclusiv perioada de 120 de zile poate fi prelungita pana la aproximativ 1 an, adica 360 de zile, printr-o mica modificare de registri.

1. Cum se foloseste slmgr –rearm? Rulati Command Prompt cu drepturi de administrator (Start->All Programs->Accesories->click dreapta pe Command Prompt->Run as Administrator sau Start->Run->tastati cmd si apasati combinatia de taste Ctrl+Shift+Enter). Dupa deschiderea cmd-ului, tastati slmgr –rearm si dati Enter.

rearmcmd

(!) Retineti ca aceasta comanda se da in a 30-a zi de folosire a trial-ului Windows 7(Beta), adica in ultima zi in care il puteti folosi fara product key. Comanda slmgr –rearm se mai poate folosi de inca 3 ori (adica 4 in total), in fiecare a 30-a zi dupa “resuscitare”. Daca o folositi inainte de perioada limita, veti mai putea folosi trialul inca 30 de zile de la data la care ati folosit comanda.

2. Extindeti perioada de la 120 de zile la 360 de zile. Cum? Dupa ce ati folosit comanda slmgr –rearm de 4 ori, si ati ajuns in a 120-a zi de folosire a trial-ului Windows 7, deschideti Registry Editor (Start->Run->tastati regedit.exe si dati OK), si urmati calea HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsNTCurrentVersion SL. Intre intrarile din partea dreapta a ferestrei, cautati SkipRearm si schimbati-i valoarea in 1. Aceasta modificare va va permite sa mai folositi comanda slmgr –rearm de inca 8 ori.

rearmreg

Deci, 120 de zile inainte de modificarea registrilor si inca 240 de zile dupa modificarea registrilor. Rezulta 360 de zile de “viata” pentru trialul Windows 7 (Beta). ;)

Windows 7 – Trial pentru 1 an!

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment