Foloseste Windows Vista legal… fara licenta

O sa spuneti ca nu este posibil sa folosesti un sistem de operare (Windows Vista) al Microsoft fara a avea licenta. Se pare ca solutia de a utiliza Windows Vista legal fara licenta este oferita intr-o documentatie tehinica a Microsoft.

Cum poti sa rulezi Windows Vista fara licenta, dar legal.

Procedura de mai jos trebuie facuta inaintea datei de expirare a copiei de Windows Vista.

1. In primul rand trebuie sa instalati o copie a sistemului de operare Windows Vista si sa nu o activati.

2. Mergeti in Start -> Start Search si tastati regedit, apoi apasati Enter. Se va deschide Registry Editor-ul. (Click pe imaginea de mai jos.)

run-regedit

3. In partea stanga a editorului de registrii navigati pana la : HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion SL .

4. Selectati cheia SkipRearm, faceti click-dreapta, selectati Modify… si schimbati valoarea cheii default 00000000 in 00000001. Inlocuiti 0 cu 1. Salvati modificarea si inchideti editorul de registrii.

regedit-rearm

5. Deschideti Command Prompt cu privilegii de Administrator (Start -> Start Search -> cmd & Enter) si apoi tastati urmatoarea comanda:

slmgr-rearm

Dupa ce restartati calculatorul o sa observati ca data de expirare a copiei de Windows Vista a fost amanata. Cand sunteti in apropierea urmatoarei date de expirare, repetati schema de mai sus :)

Foloseste Windows Vista legal… fara licenta

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment