Windows 7 – Solutii Anti-Virus & Internet Security

Aflat in versiune Beta si liber la download (gratuit. pentru teste), Windows 7 pare sa fi atras atentia companiilor producatoare de software anti-virus, care doresc sa se pregateasca din timp pentru lansarea versiunii finale.
In principiu pe Windows 7 ar trebui sa functioneze toate programele care sunt compatibile pe , totusi, trei companii producatoare de anti-virus si-au pregatit deja softuri dedicate noului sistem de operare.

1. Bineinteles, primul program anti-virus compatibil pe Windows 7 este Norton 360 3.0 Beta. Nu as recomanda acest anti-virus nimanui. Am sechele vechi legate de Norton. Puteti descarca acest produs dupa ce completati formularul de la adresa de aici: download Norton.

symantec

2. Fara indoiala AVG-ul este unul dintre cele mai populare programe anti-virus folosite pe Windows XP. Se pare ca nu vrea sa piarda niciun utilizator si scoate pe piata doua produse pentru Windows 7. AVG Anti-Virus si AVG Internet Security (cu firewall incorporat si protectie anti-spam).

Download: AVG Anti-Virus & AVG Internet Security  > download link <

avg

3. Kaspersky Lab au anuntat lansarea unui prototip Anti-Virus pentru Windows 7. Kaspersky Anti-Virus pentru Windows 7 promite sa fie mult mai performant in combaterea virusilor decat predecesorii sai. Scanarea atenta a fisierelor, viteza de scanare marita si “Heuristic Analyzer” imbunatatit sunt doar cateva din noutatile pregatite de Kasperky Lab pentru utilizatorii Windows 7.

kaspersky-lab

Download: Kaspersky Anti-Virus pentru Windows 7 (technical preview) > download link <

Windows 7 – Solutii Anti-Virus & Internet Security

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.