Download AVG Antivirus 8.5 (free version)

Ieri (si alti confrati antivirusi de-ai sai), iar astazi va spunem ca saptamana asta a fost lansata o noua versiune a acestuia, mai exact AVG 8.5.

avg8.5_free

Aceasta versiune contine, in plus fata de surorile sale mai mari, un security toolbar, un anti-spyware mai harnic, piesa de rezistenta fiind un scanner antivirus, numit sugestiv LinkScanner Active Surf-Shield, care verifica link-urile inainte sa dati click pe acestea.

NEW! LinkScanner® Active Surf-Shield checks web pages for threats at the only time that matters – when you’re about to click that link.

Asa cum am mai spus, AVG este probabil cel mai bun antivirus free. Daca folositi AVG, noi recomandam sa il upgradati la noua versiune pentru o mai buna securitate a sistemului dvs.

AVG Antivirus 8.5 este compatibil cu , si cu .

Download AVG Antivirus 8.5 (versiunea free).

How to » AntiVirus & Security » Download AVG Antivirus 8.5 (free version)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment