Download Microsoft Security Essentials – Free Antivirus Software

Ce anume garanteaza eficienta unui antivirus bun? De cativa ani incoace s-a creat mitul ca valoarea unui antivirus este definita in primul rand de suma platita periodic pentru activarea/reactivarea licentei de folosire: cu cat aceasta este mai mare cu atat mai eficient este antivirusul. Total gresit. Un antivirus platit nu este neaparat si unul extraordinar de bun, iar un antivirus cu licenta gratuita nu este neaparat un antivirus prost.

Nu am facut un secret din faptul ca antivirusul preferat al editorilor este , antivirus care percepe taxa periodica pentru folosirea licentei. Insa KAV este, in afara de faptul ca este foarte eficient, si un mare consumator de resurse, lucru care ar putea sa nu fie compatibil pentru utilizatorii cu configuratii slabe la computere. Acestora le recomandam folosirea unui (care consuma putine resurse), majoritatea acestor astfel de antivirusi fiind cu licente freeware, antivirusi care ofera o protectie excelenta impotriva diferitelor programe malware.

Una dintre recomandarile noastre de antivirusi freeware este Microsoft Security Essentials, singurul antivirus gratuit aflat in top 5 cele mai eficiente programe antivirus (conform av-comparatives.org).

mssecurityessentials

a Microsoft Security Essentials va ofera protectie in timp real pentru computerul de acasa, protejindu-l de virusi, de programe spyware si de alte tipuri de malware.

 

a Microsoft Security Essentials se downloadeaza gratuit de la Microsoft, este simplu de instalat, usor de utilizat si actualizat mereu, astfel incat puteti fi siguri ca aveti computerul protejat cu cea mai recenta tehnologie. Este usor sa va dati seama cand computerul este in siguranta: culoarea verde inseamna ca totul e ok. Atat de simplu.

SEInstaller  virusupdate scanwindows

a Microsoft Security Essentials ruleaza in background, fara zgomot si cu maxima eficienta, oferindu-va libertatea de a utiliza Windowsul asa cum doriti, fara intreruperi si fara perioade lungi de asteptare.

Puteti viziona cateva videoclipuri (disponibile doar in engleza) despe cum se instaleaza si cum se foloseste Microsoft Security Essentials pe .

SEsupport

Deci, daca doriti un antivirus bun, care sa faca fata provocarilor din jungla online si care sa va pastreze computerul curat si, cel mai important, sa fie gratuit, atunci stiti ce sa alegeti. Microsoft Security Essentials este ceea ce va trebuie. ;)

Download Microsoft Security Essentials – Free Antivirus Software

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment