Controlati accesul la retelele sociale cu Internet Security Controller

Retelele sociale precum Twitter, MySpace sau Facebook au crescut foarte mult in popularitate in ultima vreme si sunt cauza principala a scaderii randamentului la locul de munca sau a micsorarii timpului acordat de copii pentru invatat sau alte activitati care nu au legatura cu computerul. Daca va numarati printre cei care resimt aceste consecinte direct, atunci cel mai probabil va doriti sa blocati accesul catre aceste site-uri in orele de lucru, de scoala sau de invatat.

Internet Security Controller este o utilitate gratuita care permite celor afectati de retelele sociale sa restrictioneze accesul angajatilor sau elevilor/copiilor catre acestea prin intermediul computerelor de la servici sau scoala. Cu ajutorul acestui program veti putea seta un numar de ore in care retelele sociale vor fi restrictionate, veti putea selecta retelele pe care doriti sa le blocati dintr-o lista completa de siteuri populare sau puteti adauga propria lista de astfel de siteuri sociale.

select-social-network

Internet Security Controller va ofera si optiunea de a seta un interval de timp in care permiteti accesul la retelele sociale in timpul desfasurarii orelor de restrictie (de exemplu in pauza de pranz). Setarile de securitate pot fi facute pe zi sau pe ora iar crearea unui interval de restrictii este foarte simplu de realizat, prin marcarea orelor selectate cu rosu sau cu verde.

set-timetable

De asemenea, aveti posibilitatea de a seta si un interval de timp limitat in care retelele sociale pot fi accesate in afara orelor de restrictie.

daily-limits

Odata ce setarile de restrictionare au fost facute, cand cineva va incerca sa acceseze retelele sociale selectate, va primi urmatorul mesaj de eroare.

error-msg

Setarile facute sub Internet Security Controller sunt protejate de parola, in acest fel nefiind permisa modificarea acestora de catre alte persoane.

Nota: Aplicatie compatibila cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7 (32 si 64 biti).

– Restrict acces to social networks with Internet Security Controller

Controlati accesul la retelele sociale cu Internet Security Controller

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.