S-a lansat Firefox 5.0 Final! (Download)

Se pare ca cei de la Mozilla au progresat in ceea ce priveste rapiditatea, avand in vedere ca majoritatea userilor Firefox nici nu s-au obisnuit bine cu versiunea a 4-a (Firefox 4, lansat cu mult tam-tam in martie, dupa o lunga succesiune de versiuni beta) si deja s-a lansat versiunea finala Firefox 5. Ce e drept, kit-ul de instalare al browserului se gaseste la download momentan doar pe ftp-urile Mozzila, urmand sa fie facut public abia pe 21 iunie 2011.

firefox-5

Ce este nou in Firefox 5:

  • suport pentru animatiile CSS
  • headerul Do-Not-Track este mai usor de identificat
  • continutul WebGL nu mai incarca texturi cross-domain
  • valorile setTimeout si setInterval pentru tab-urile din background au fost modificate la 1000ms pentru o performanta mai buna
  • memorie, JavaScript, canvas si performanta in retea imbunatatite
  • suport imbunatatit pentru HTML5, XHR, SMIL, MathML si canvas
  • integrare desktop environment imbunatatira pentru userii Linux

Download Firefox 5 pentru Windows

Download Firefox 5 pentru Linux

Download Firefox 5 pentru Mac OS X

Inainte de a instala Firefox 5, asigurati-va ca aveti toate plugin-urile updatate, pentru a nu aparea erori la folosire browserului.

Nota: Suportul pentru Firefox 5 il gasiti la acest link.

How to » Internet » Mozilla Firefox » S-a lansat Firefox 5.0 Final! (Download)

Pasionat de tehnologie, imi place sa testez si sa scriu tutoriale despre sistemele de operare macOS, Linux, Windows, despre WordPress, WooCommerce si configurare servere web LEMP (Linux, NGINX, MySQL si PHP). Scriu pe StealthSettings.com din 2006, iar cativa ani mai tarziu am inceput sa scriu pe iHowTo.Tips tutoriale si noutati despre device-uri din ecosistemul Apple: iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod, iMac, MacBook, AirPods si accesorii.

Leave a Comment