Administreaza Desktop-uri multiple in Windows 7 cu nSpaces

Desktopurile multiple sunt o solutie eficienta pentru utilizatorii Windows care obisnuiesc sa isi aglomereze desktop-ul cu fisiere sau cu aplicatii deschise. Folosind desktopuri multiple, userii pot seta diferite prioritati pentru fiecare dintre acestea, cum ar fi administrarea conturilor sociale si de IM pe un desktop, folosirea browserelor pe un alt desktop, editare si administrare diverse fisiere/documente pe altul etc.

nSpaces este o aplicatie gratuita, cu interfata simpla si usor de inteles, care permite utilizatorilor sai sa creeze mai multe desktopuri in Windows 7 pentru o impartire eficienta si un control imbunatatit al spatiului de lucru. Singurele elemente comune intre desktopurile create cu nSense sunt itemurile existente deja pe desktopul original.

nspace

Caracteristici nSense:

  • Creare desktopuri multiple in Windows 7.
  • Posibilitatea de a lansa aplicatii diferite pe fiecare dintre desktopurile virtuale create.
  • Posibilitatea de a seta imagini de fundal diferite (sau culori diferite daca nu folositi wallpapere) pentru fiecare dintre desktopuri (la schimbarea desktopurilor, imaginile se schimba de asemenea intre ele cu un frumos efect de fade).

nspaces_switcher

  • Posibilitatea de a proteja desktopurile virtuale cu parola pentru a restrictiona accesul altor useri la acestea.

nspaces-settings

  • Setarea de hotkey-uri pentru fiecare dintre desktopurile create, inclusiv hotkey pentru schimbarea rapida intre acestea (switcher).

Nota: Aplicatia compatibila doar cu sistemele de operare Windows 7.

STEALTH SETTINGS – Manage multiple Desktops on Windows 7 with nSpaces

Administreaza Desktop-uri multiple in Windows 7 cu nSpaces

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.