Cum putem dezinstala un program din meniul de click-dreapta

Uneori, chiar si dezinstalarea unei aplicatii in Windows poate necesita mai mult timp decat suntem dispusi sa ii acordam. De aceea poate deveni iritant faptul ca trebuie sa navigam in Control Panel > Programs and Features > Uninstall a program si sa identificam aplicatia respectiva pentru a putea scapa de ea.

Menu Unistaller este o utilitate gratuita care vine in ajutorul celor care obisnuiesc sa instaleze/reinstaleze/dezinstaleze zilnic diverse aplicatii cu scopul de a le testa (si nu numai), permitand utilizatorilor sai sa dezinstaleze sau sa repare programe cu un simplu click-dreapta.

menu-uninstaller

Ce stie sa faca MenuUninstaller?

Dupa instalarea aplicatiei, aceasta plaseaza in meniul de click dreapta optiunea de a dezinstala aplicatia pe care s-a dat click-dreapta. In felul acesta putem scapa mult mai repede de aplicatiile pe care nu dorim sa le descopere alti utilizatori ai computerului sau de aplicatiile care ocupa spatiul degeaba in computer.

uninstall

In plus, daca o aplicatie pe care o folosim destul de des incepe sa dea semne de oboseala (erori), putem foarte simplu sa reparam respectiva aplicatie tot cu ajutorul MenuUninstaller.

repair

Nota: Aplicatia este compatibila cu Windows XP/Vista/7, 32 si 64 biti.

STEALTH SETTINGS – How to Uninstall a Program using Right-Click Menu

Cum putem dezinstala un program din meniul de click-dreapta

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.