Customizeza folderele de sistem in Windows 7 (System Folder Customizer)

System Folder Customizer este o aplicatie freeware care permite utilizatorilor Windows 7 sa customizeze folderele de sistem (Windows Explorer, Libraries, My Computer, Desktop) prin adaugarea unor shortcut-uri catre diverse tool-uri, setari si aplicatii native ale Windowsului.

customize-desktop

Cu System Folder Customizer puteti adauga shortcut-uri catre Administrative Tools, Folder Options, Power Options, Program and Features, Taskbar and Start Menu, User Accounts, Device Manager, Performance, Action Center, Windows Update si alte utilitati Windows direct pe Desktop, in Libraries (Windows Explorer) sau in My Computer pentru o accesare mai rapida a acestora.

customize-libraries

Aplicatia ajuta utilizatorii Windows 7 sa economiseasca timp pretios atunci cand au nevoie de una dintre aceste tool-uri sau aplicatii ale sistemului. De asemenea, aveti si posibilitatea de a dezactiva My Computer din tab-ul Settings.

customize-settings

System Folder Customizer este aplicatie portabila (nu necesita instalare) ceea ce inseamna ca poate fi rulata de oriunde, chiar si de pe dispozitive externe cum ar fi USB-Stickurile. In plus, orice setare facute cu System Folder Customizer poate fi resetata (adica sistemul revine la setarile dinainte de folosirea aplicatiei).

Download System Folder Customizer.

Nota: Compatibila cu toate versiunile de Windows 7, pe 32 si 64 biti.

STEALTH SETTINGS – Customize System Folders in Windows 7 (System Folder Customizer)

Customizeza folderele de sistem in Windows 7 (System Folder Customizer)

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment