Adauga shortcut-uri catre folderele de sistem pe Desktop cu AeroTile

Daca obisnuiti sa lucrati frecvent cu folderele de sistem (My Computer, My Documents, personal folder, Downloads, My Music etc) atunci cel mai probabil folositi shortcut-uri catre acestea aflate pe desktop.

AeroTile este o aplicatie freeware care permite utilizatorilor Windows 7 sa afiseze pe desktop tile-uri pentru cele mai comune foldere de sistem. Pentru a afisa tile-urile, deschideti aplicatia si bifati folderele de sistem catre care doriti sa creati shortcut-uri.

aero-shortcuts

Diferenta dintre un simplu shortcut si tile-urile folosite de AeroTile este ca acestea din urma sunt de dimensiuni mai mari si au background-ul glossy, dand desktopului un aspect Aero Style, iar imaginea de fundal este vizibila in continuare dupa afisarea tile-urilor datorita transparentei acestora.

aerotile

In plus, shortcut-urile AeroTile pot fi inchise atunci cand nu ne mai sunt de folos sau cand ne impiedicam de ele pe desktop (putand fi afisate din nou cu ajutorul aplicatiei).

Nota: Aplicatia nu necesita instalare si este compatibila cu Windows Vista si Windows 7.

STEALTH SETTINGS – Add System Folders Shortcuts on Desktop with AeroTile

Adauga shortcut-uri catre folderele de sistem pe Desktop cu AeroTile

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment