Verifica continutul arhivelor Zip online cu Google Docs

Probabil vi s-a intamplat de multe ori sa descarcati arhive .zip sau .rar de pe Internet fara a fi siguri ca acestea contin fisierele pe care le doreati sau ati primit in e-mail diverse arhive cu continut necunoscut, ati asteptat cateva minute bune ca acestea sa se descarce si apoi ati realizat ca ati pierdut timpul degeaba deoarece arhivele erau total neinteresante sau contineau fisiere malware. Ei bine, de acum veti putea evita lejer asemenea situatii daca veti verifica online continutul arhivelor inainte de a le descarca. Cum? Cu ajutorul Google Docs.

google-docs

Atat aplicatia web Google Docs Viewer cat si versiunea acesteia integrata in Gmail au fost imbunatatite cu suport pentru arhivele in format zip si rar si pot afisa continutul acestora direct in browser.

view-archive

Cu ajutorul Google Docs puteti verifica continutul unei arhive online fara a fi necesara descarcarea acesteia. Daca arhivele contin documente text sau office, fisiere Photoshop sau chiar si alte arhive, continutul acestora poate fi vizualizat in aceeasi fereastra Google Docs. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati paste url-ului de download al arhivei in Google Docs Viewer.

google_docs_viewer

Nota: Google Docs Viewer suporta doar arhive de format .zip sau .rar.

– View content of Zip files online with Google Docs

Verifica continutul arhivelor Zip online cu Google Docs

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment