Microsoft Security Essentials v2.0.0375.0 Beta [Download & Installation Anti-Virus]

In urma cu doua zile, a lanasat o noua versiune a Microsoft Security Essentials. Microsoft Security Essentials Beta 2.  Inca de la la prima versiune de Microsoft Security Essentials am spus ca este un antivirus bun si l-am comparat cu . Rata de detectare a virusilor a fost aceasi ca la Kaspersky, insa un mare plus al Microsoft Security Essentials este consumul mai redus de resurse (RAM / CPU) si licenta gratuita pentru userii care au si  Genuine (adica cu license key valid).

1. Noua versiune Microsoft Security Essentials v2.0.0375.0 Beta vine cu cateva imbunatatiri substantiale comparativ cu versiunea precedenta. In primul rand aceasta versiune se integreaza cu Windows Firewall, pe perioada instalarii cerand activarea sau dezactivarea Windows Firewall. Sa nu intelegeti gresit aceasta optiune. Asta nu inseamna ca Microsoft Security Essentials are firewall integrat.

windows firewall integration

2. O alta  noutate pentru aceasta versiune este posibilitatea de scanare web-based pentru paginile web deschise in . Asta inseamna ca veti fi feriti de paginile web virusate. Aici este de notat un minus comparativ cu Kaspersky Anti-Virus care ofera suport de scanare web si pentru Mozilla (+ Microsoft Office 2003, 2007 si 2010).

3. Un engine updatat care sa sporeasca performantele de detectare si curatare a virusilor si spyware-urilor.

Download Microsoft Security Essentials v2.0.0375.0 Beta

Download Microsoft Security Essentials Beta

Selectati versiunea in functie de sistemul dvs. de operare (32-bit/x86 sau 64-bit/x64) si alegeti metoda de download. Direct sau folosind File Transfer Manager (FTM). Personal a trebuit sa folosesc FTM-ul pentru download-ul se bloca la jumatate.

stealthsettings.com_087

Download Microsoft® File Transfer Manager

Pentru a putea instala Microsoft Security Essentials v2.0.0375.0 Beta este nevoie sa aveti un sistem de operare mai nou de Windows XP SP2.

Microsoft Security Essentials v2.0.0375.0 Beta [Download & Installation Anti-Virus]

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment