Offline Updater pentru Kaspersky Internet Security & Antivirus (Add update source in KIS / KAV)

Marele pericol de virusare al PC-urilor il reprezinta Internetul. Majoritatea atacurilor cu virusi vin din Internet, dar asta nu inseamna ca un PC care nu este conectat la Internet nu are nevoie de un software Anti-Virus. Virusii pot patrunde prin intermediul CD-urilor, DVD-urilor, cardurilor de telefoane mobile, USB Stick-urilor si etc suporturi de date care sunt atasate PC-ului.
Instalarea si setarea corecta a unui software antivirus va poate protejeaza sistemul, dar pentru calculatoarele care nu sunt conectate la Internet, update-ul bazelor de date antivirus, reprezinta o problema. Un software antivirus care nu are update-urile facute la zi (sau macar odata pe saptamana) nu poate identifica noile tipuri de virusi.
Cea mai simpla solutie de a updata un antivirus pe un PC care nu este conectat la Internet, ramane Offiline Updater-ul. Aceasta metoda presupune descarcarea bazelor de date cu update-uri pe un PC conectat la Internet, si transferarea lor pe PC-ul offline cu ajutorul unui hdd extern, memory stick sau chiar cu  ajutorul unui telefon mobil (cardul telefonului poate fi suficient de incapator).

Offline Update pentru utilizatorii de Kaspersky Internet Security & AntiVirus.

1. Descarcati arhiva cu update-uri (KLUpdater.zip) de pe pagina:

http://support.kaspersky.com/updater?level=2 

Aceasta arhiva contine un software de update, care va ajuta sa descarcati bazele de date actualizate la zi, pentru toate produsele Kaspersky. O sa vedeti ca este util pentru toate versiunile de Kaspersky Internet Security si Kaspersky Antivirus.

2.  Dezarhivati fisierul KLUpdater.zip, iar din folderul care se creaza rulati KasperskyUpdater.exe. Utilizatorii de Windows 7 si Windows Vista, vor trebui sa ruleze acest executabil "Run as administrator".

kaspersky updater run as administrator

3. In panoul care se deschide (Kaspersky Updater), selectati produsul si versiunea de antivirus pentru care doriti sa descarcati update-urile. In imaginea de mai jos, este selectat Kaspersky Internet Security 9.0.0.463.

kaspersky updater

Dupa ce selectati, faceti click pe butoanele Apply & Start, si asteptati pana se termina download-ul. (poate sa dureze pana la cateva minute. in functie de viteza de download).

4. La terminarea upload-ului, in folderul KLUpdater (rezultat la punctul 2.) o sa observati ca au aparut doua foldere noi. Temp si Updates.
Folderul Updates contine update-urile cu bazele de date antivirus pentru software-ul selectat de dvs. Copiati acest folder pe PC-ul pe care aveti instalat antivirusul.

Add Offline Update Source in Kaspersky Antivirus & Kaspersky Internet Security.

1. click-dreapta pe pictograma Kaspersky din coltul dreapta-jos (systray) & click Update in meniul care se deschide.

kaspersky update menu

2. In Kaspersky Update Center, faceti click pe butonul Settings. (e undeva in coltul din dreapta-sus)

3. Click pe butonul Settings… din "Update source".

ups

4. In Update Settings, faceti click pe +Add si selectati folderul Updates care a fost creat la punctul 4. de Kaspersky Updater.

add update source

OK, OK … & Apply & Update :)

Acum s-a adaugat o noua sursa de update. Sursa locala, pe care o puteti actualia de cate ori doriti dvs.

Kaspersky Offline Update & Kaspersky Add Update Source
Stealth Settings .

Offline Updater pentru Kaspersky Internet Security & Antivirus (Add update source in KIS / KAV)

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment