Microsoft Security Essentials v1.0.2498.0 [Download] – Change log?

Microsoft Security Essentials este unul dintre cele mai stabile -uri pentru calculatoarele cu sisteme de operare  . Nu este numai parerea noastra. Este un antivirus , antispyware si antimalware saracut in optiuni, insa foarte eficient. In plus, este gratuit pentru cei care au licenta pe sistemul de operare (Windows Genuine), si isi face treaba linistit in background fara sa streseze utilizatorul cu alerte neinteresante si popup-uri cu "promotii". Update-urile la se fac automat fara a fi nevoie de atentia utilizatorului, sau manual din interfata (UI) a clientului antivirus. Daca avem activate update-urile automate in Windows 7 / , antivirusul isi face update-ul automat din .
Partea mai ciudata la acest antivirus by Microsoft, este legata de upgrade-uri. In comparatie cu alte companii care produc software-uri de securitate online si offline, Microsoft ofera foarte putine detalii despre acest produs.
Zilele trecute am primit o notificare marcata ca "important", pentru un upgrade la Microsoft Security Essentials (o noua versiune de Microsoft Security Essentials  disponibila pentru download si instalare).

Microsoft Security Essentials Upgrade

Ca majoritatea utilizatorilor, inainte sau dupa ce fac upgrade-ul unui software, sunt curios sa vad modificarile aduse de noua versiune. Un change log.
Se pare ca Microsoft vor sa mearga pe "incredere" si lasa detaliile probabil pentru mai tarziu. Cred ca este unul dintre foarte putinele software-uri care in urma unui upgrade de versiune nu are niciun changelog care sa aduca la cunostinta utilizatorului noutatile aduse de noua versiune.
Upgrade-ul la Microsoft Security Essentials v1.0.2498.0 se instaleaza ca un update obisnuit de Windows, care apare in Windows Update Center, insa link-ul de info upgrade duce la pagina de download a produsului.

Microsoft Security Essentials Client update package – KB2267610

Windows Update Center - AntiVirus

Daca inca nu folositi Microsoft Security Essentials va invitam sa faceti o incursiune in "necunoscut" :-) Chiar daca Microsoft nu ofera prea multe detalii despre noua versiune, este un antivirus pentru care am renuntat la Kaspersky Antivirus.

Download Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials (Windows XP 32-bit, Windows 7/Windows Vista 32-bit & 64-bit)

Microsoft Security Essentials provides real-time protection for your home PC that guards against viruses, spyware, and other malicious software.

Microsoft Security Essentials is a free* download from Microsoft that is simple to install, easy to use, and always kept up to date so you can be assured your PC is protected by the latest technology. It’s easy to tell if your PC is secure — when you’re green, you’re good. It’s that simple.

Microsoft Security Essentials runs quietly and efficiently in the background so that you are free to use your Windows-based PC the way you want—without interruptions or long computer wait times.

Microsoft Security Essentials – Antivirus & AntiSpyware Software.

Microsoft Security Essentials v1.0.2498.0 [Download] – Change log?

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment