Reparati arhivele ZIP corupte cu DiskInternals ZIP Repair

Pastrarea fisierelor in arhive este una dintre cele mai comune metode de stocare ale datelor (backup). Dupa RAR, ZIP este formatul de arhiva cel mai folosit de utilizatorii Windows – mai ales de catre cei care obisnuiesc sa faca sharing p2p, prin torrente sau link-uri magnetice, in primul rand datorita economiei de spatiu. Insa exista si cazuri cand, din diverse motive, arhivele ZIP nu mai pot fi deschise, acestea fiind corupte sau afectate de ceva erori.

Daca intampinati o astfel de problema, in care una sau mai multe arhive ZIP afiseaza mesaje de eroare atunci cand doriti sa extrageti fisierele arhivate sau cand doriti sa deschideti respectivele arhive, o solutie sigura este DiskInternals ZIP Repair.

Ce este si ce face DiskInternals ZIP Repair?

DiskInternals ZIP Repair este o aplicatie gratuita care repara structura interna a arhivelor ZIP defecte si ajuta la extragerea fisierelor din acestea. Recuperarea fisierelor din arhivele corupte se face automatizat prin intermediul unei interfate de tip wizard, ceea ce face ca tot procesul sa fie unul simplu si usor de efectuat chiar si de catre utilizatorii fara experienta.

zip-repair

Dupa ce ati selectat arhiva defecta, aceasta este scanata pentru a fi identificate toate fisierele continute de aceasta. Cu ajutorul functiilor speciale de extragere integrate in DiskInternal ZIP Repair si datorita preciziei mari de recuperare, pot fi extrase din arhivele afectate nu numai fisierele intacte ci si fisierele partial corupte, acestea fiind salvate intr-o noua arhiva, accesibila.

recover-zip

Sunt suportate fisierele de orice dimensiune, iar programul are si capacitatea de a consolida aplicatiile standard zip cu un feature de auto-recuperare.

Nota: Compatibil c toate versiunile  Windows XP, Server 2003, Vista, Server 2008 si 7. Fisierele recuperate pot fi salvate pe orice partitie (inclusiv din retea) vizibila de pe host (sistemul de operare gazda).

Reparati arhivele ZIP corupte cu DiskInternals ZIP Repair

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment