Gaseste si sterge automat folderele goale de pe hard disk (Remove Empty Directories)

Dealungul timpului pe se aduna foldere (directoare) care nu contin niciun fisier si care nu fac altceva decat sa ne incurce atunci cand dorim sa cautam ceva pe hard. Folderele goale pot sa ramana in urma unei "curatenii" pe hard disk sau in urma instalarii unor programe, iar cautarea si stergerea lor "manuala" ne-ar lua timp.

Remove Empty Directories este o aplicatie (gratuita) care gaseste folderele goale de pe hard disk si ne ajuta sa le eliminam intr-un timp foarte scurt.

Remove Empty Directories 

Sub tab-ul "Settings" al aplicatiei gasim o serie de optiuni de filtrare si actiuni.

Sterge Folderele Goale

Din cate se vede in tab-ul "Settings" aplicatie este pe cat de simpla, pe atat de complexa. Are optiune de ignorare a folderelor create de sistem, optiuni de stergere a folderelor goale si optiuni de includere in lista de foldere goale a celor care contin un anumit tip de fisier. In mod implicit sunt cosiderate foldere goale cele contin numai fisierele *.tmp, desktop.ini si .

Adaugand noi conditii de filtrare putem determina aplicatia sa sterga toate folderele care contin numai poze (adaugand extensiile (*.jpg, *.jpeg)) sau orice alt tip de fisier.

Download : {filelink=21}

Aplicatia a fost testata pe Ultimate x64. Compatibila pe toate sistemele de operare , si Windows 7.

Gaseste si sterge automat folderele goale de pe hard disk (Remove Empty Directories)

About the author

Stealth L.P.

Fondator si editor Stealth Settings, din 2006 pana in prezent.
Experienta pe sistemele de operare Linux (in special CentOS), Mac OS X , Windows XP > Windows 10 si WordPress (CMS).

Leave a Comment