Foloseste orice aplicatie trial expirata cu RunAsDate [Windows apps]

Sunt foarte multi utilizatori Windows care folosesc simultan mai multe aplicatii in versiunea lor trial (adica gratuite pentru o perioada limitata) dar care nu isi pot permite sa cumpere licenta pentru toate aceste aplicatii. In general, aplicatiile in trial nu mai pot fi accesate/folosite dupa ce expira perioada de gratuitate, iar trial-ul nu poate fi resetat prin dezinstalarea si reinstalarea aplicatiei din cauza adaugarii in registri a datei la care aceasta a fost folosita pentru prima data (singurele solutii sunt ori curatarea registrilor – metoda riscanta, din cauza erorilor care pot aparea, ori reinstalarea sistemului/restaurarea acestuia la o stare anterioara instalarii aplicatiei trial).

In cazul in care te afli in situatia in care uneia sau mai multora dintre aplicatiile trial folosite le-a expirat perioada de gratuitate dar te afli in imposibilitatea financiara de a cumpara licentele pentru acestea sau folosesti aplicatiile respective destul de rar (sau selectiv) si consideri ca nu se merita sa achizitionezi versiunile full, cu siguranta vei aprecia ajutorul dat de RunAsDate.

RunAsDate este o utilitate gratuita (credit Nirsoft) cu ajutorul careia poti porni orice aplicatie trial instalata in Windows cu o data predefinita. Adica, cu ajutorul acestei utilitati poti face orice program trial – caruia i-a expirat perioada de gratuitate si nu mai functioneaza – sa functioneze din nou.

runasdate

De asemenea, poti crea shortcut-uri cu setari de data predefinite pentru aplicatiile trial pentru a le putea porni direct, fara a mai seta data de fiecare data.

 shortcut-with-runasdate

Cu RunAsDate pot fi folosite mai multe aplicatii trial simultan, fiecare dintre acestea putand avea setate date diferite.

Nota: Aplicatiile trial pot fi pornite direct prin RunAsDate cu data custom, folosind urmatoarea linie de comanda:

RunAsDate.exe {/immediate} {/movetime} [ddmmyyyy] {hh:mm:ss} [Program to run] {Program parameters}

*Atentie! Uneori antivirusul AVG detecteaza RunAsDate ca fiind infectata cu trojan-ul Generic 10.THK. Avand in vedere ca aplicatia este curata, acesta este un fals pozitiv.

STEALTH SETTINGS – Use any expired trial application with RunAsDate [Windows Apps]

Foloseste orice aplicatie trial expirata cu RunAsDate [Windows apps]

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment