Cum putem mari performanta Windows-ului oprind procesele nedorite care ruleaza in sistem

Daca aveti nevoie sa mariti temporar performanta Windows-ului dvs, fie ca vreti sa testati un joc nou sau doriti sa lucrati cu programe care necesita mai multe resurse, atunci trebuie neaparat sa incercati JetBoost.

JetBoost este un program gratuit cu ajutorul caruia putem termina procese si servicii nedorite (sau de care nu avem nevoie la un moment dat) care ruleaza in background. Aplicatia vine la pachet cu doua profile, game si work, care pot fi selectate in functie de necesitate (pentru jocuri sau pentru lucru), in felul acesta utilizatorii beneficiind de performanta cea mai buna indiferent daca au nevoie de resurse pentru un joc de generatie noua sau pentru un program complex de editare/prelucrare.

jetboost-modes

JetBoost are o interfata simpla, usor de inteles si usor de folosit: dupa ce deschideti aplicatia selectati modul game sau modul work, ba chiar puteti alege si modul custom pe care sa il configurati in functie de preferinte, selectand procesele, serviciile Windows si non-Windows pe care doriti sa le opriti pentru a elibera mai multe resurse de sistem (chiar daca si in celelalte doua moduri acestea pot fi setate manual, sunt selectate in functie de setarile predefinite). De asemenea, programul poate optimiza si modul in care este folosit RAM-ul atunci cand sunt jucate jocuri ce necesita multa memorie.

Nota: JetBoost este compatibil cu Windows XP, Windows Vista si Windows 7, atat pe 32 biti cat si pe 64.

STEALTH SETTINGS – Boost your Windows performance by stopping unnecessary processes running in background

Credit @bluesprig.com

Cum putem mari performanta Windows-ului oprind procesele nedorite care ruleaza in sistem

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment