Cum putem reveni la setarile default Windows Security

Din cauza modificarilor facute in registri de diversele aplicatii instalate si dezinstalate din sistem, sau, mai ales, din cauza diversilor virusi (sau alte programe malware) care ne-au vizitat computerele, se intampla din cand in cand sa intampinam probleme in accesarea anumitor foldere/partitii (“you don’t have the permission to access this…”) sau chiar sa ne gasim in imposibilitatea de a efectua modificari in fisierele de sistem (Registry Disabled), plus diverse alte erori. Aceste probleme sunt in marea lor majoritate cauzate de modificarile suferite de Windows Security, cele mai multe dintre ele fiind facute de terte programe (de obicei malicioase) fara ca noi sa avem vreo idee.

Rizone Security Restore este o aplicatie portabila (nu necesita instalare) care rezolva problema erorilor de acest gen, restaurand setarile de securitate ale Windowsului la valorile default. Astfel, de fiecare data cand sunteti intampinati de mesaje dubioase cand doriti sa accesati anumite foldere/fisiere, nu aveti decat sa folositi aceasta aplicatie gratuita pentru a reseta Windows Security.

rizone_security_restore

Cum se foloseste Rizone Security Restore?

  • downloadati aplicatia si apoi dati dublu-click pe acesta pentru a o rula
  • inchideti orice alt program aveti deschis si dati click pe butonul Go pentru a porni procesul de resetare (de obicei acesta dureaza ~5 min)
  • odata ce Windows Security revine la setarile initiale, veti putea accesa orice folder/fisier care inainte de restaurare erau inaccesibile. De asemenea, daca inainte intampinati erori de instalareinstallation failed message – ale anumitor programe (de exemplu antivirusi), Rizone Security Restore va rezolva si aceasta problema.

Nota: Aceasta aplicatie este compatibila cu Windows XP, Vista si 7.

Cum putem reveni la setarile default Windows Security

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment