Optimizeaza Windows 7 cu 7Plus Tweaking Tool

Chiar daca Windows 7 isi merita pe buna dreptate reputatia de cel mai stabil si rapid sistem de operare Windows, nu inseamna ca nu se poate si mai bine de atat. Fiecare user in parte poate imbunatati performantele acestui sistem prin diverse metode de optimizare sau cu ajutorul unor aplicatii pentru tweak, care pot rezolva diverse erori “de fabricatie” si care pot ajusta setarile Windows 7 in vedrea imbunatatirii vitezei de reactie, a echilibrarii consumului de resurse etc.

7Plus este o aplicatie gratuita – si totusi puternica – dezvoltata special pentru optimizarea sistemului de operare Windows 7. Spre deosibire de alte tool-uri pentru tweak, 7Plus poate adauga cateva functii foarte binevenite pentru useri la cele deja existente in OS, si anume optiunea de tab in Windows Explorer, activarea sau dezactivarea unor hotkey-uri ale acestuia, modificarea setarilor pentru taskbar, desktop, foldere etc.

7plus-tool

O alta caracteristica interesanta a aplicatiei 7Plus este optiunea de activare a uploadului direct din Windows Explorer pe un cont ftp cu ajutorul combinatiei de taste Ctrl+U.

Nota: Aceasta aplicatie este compatibila cu toate editiile de Windows 7, 32biti si 64biti.

Optimizeaza Windows 7 cu 7Plus Tweaking Tool

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment