Cum putem vizualiza fisiere video defecte sau corupte

Daca intampinati probleme – gen erori raportate de catre video-playere – atunci cand doriti sa vizualizati anumite fisiere video (mai exact va treziti in imposibilitatea de a deschide aceste fisiere – care de regula sunt filme sau videoclipuri de care abia ati facut rost si sunteti nerebdatori sa le vedeti sau filme/videoclipuri preferate, care anterior au functionat perfect, insa in prezent s-au ”suparat” iremediabil pe dvs. :D), nu este cazul sa va enervati, si mai ales, nu stergeti respectivele fisiere, deoarece mai aveti o sansa sa le puteti urmari.

Bineinteles, una dintre solutii ar fi sa incercati sa reparati respectivele fisiere video cu diverse aplicatii – mai mult sau mai putin complexe. Insa in felul acesta fisierele isi pierd din calitate si uneori si din setari.

SMPlayer este un program media gratuit, care poate rula aproape orice fisier audio sau video, chiar si atunci cand acestea sunt corupte sau defecte (adica acestea nu trebuiesc intai reparate). Spre deosebire de majoritatea aplicatiilor media, SMPlayer are propriul set de codecuri inclus in pachet si are cateva caracteristici foarte interesante, cum ar fi:

find-subtitles screenshot
  • posibilitatea de a downloada si uploada subtitrari de pe internet
  • posibilitatea de a face screenshot-uri (calitatea acestora depinde de calitatea fisierului)
  • video streaming
  • karaoke etc.

Dupa ce ati instalat SMPlayer, pentru a vizualiza fisierele corupte/defecte este suficient sa trageti fisierele peste aplicatia deschisa (drag&drop) sau sa dati click pe Open (coltul din stanga-sus) si sa selectati File din meniu.

drag-drop open-file

Download SMPlayer & enjoy! ;)

Nota: Aceasta aplicatie este compatibila cu toate versiunile de Windows.

Cum putem vizualiza fisiere video defecte sau corupte

About the author

Stealth

Pasionat de tot ce inseamna gadget si IT, scriu cu placere pe stealthsettings.com din 2006 si imi place sa descopar alaturi de voi lucruri noi despre calculatoare si sistemele de operare macOS, Linux, Windows, iOS si Android.

Leave a Comment